Ruimte voor jouw groei!

Benut jouw talenten

Ben jij een pabostudent, startende leerkracht, ervaren docent, zij-instromer of ga je na een tussenperiode weer aan de slag? Heb je de ambitie om het beste uit jezelf te halen en zoek je een werkgever die jou daarbij helpt? Ben je bovendien echt een onderwijsmens? Dan is SKBG de organisatie voor jou! Bekijk onze vacatures en wie weet vind jij hier jouw nieuwe job!

Bekijk onze vacatures

Open sollicitatie

Bij SKBG staan we altijd open voor enthousiaste mensen die ons team willen versterken. Heb je geen specifieke vacature gevonden die bij je past, maar lijkt het je wel leuk om bij ons te komen werken? Dan horen we graag van je via het onderstaande formulier. 

Werken bij SKBG

  • Ontplooi jouw talenten
  • Een vast aanspreekpunt
  • Leer van en met je collega's
  • Blijf jezelf ontwikkelen
  • Haal het beste uit jouw leerlingen

Bekijk hieronder het document: Startende leerkracht | Goed van start.

Bekijk document

Collega's aan het woord

Erika Bouwmeester

Erika Bouwmeester

Intern- en bovenschools begeleider

Erika Bouwmeester is als intern begeleider verbonden aan het St. Joseph in Lochem. Hiervoor was zij jaren docent.

Lees verder

Claudia Zwiers

Claudia Zwiers

Invalkracht IJsselpool

Claudia Zwiers is aan SKBG verbonden via de invalpool. Als invaller is ze een graag gezien gezicht op verschillende scholen van SKBG.

Lees verder

Pexels Pixabay 301926

Opleiden in de school

Sinds 2008 werkt SKBG nauw samen met de pabo's van Saxion Hogeschool en Iselinge Hogeschool. Dankzij deze samenwerking verzorgen zowel SKBG als de pabo's de beste start voor beginnende professionals in het onderwijs. 

Dan hebben we het over voltijd en deeltijd pabostudenten, maar ook over herintreders en zij-instromers. Overweeg jij een carrièreswitch naar het onderwijs? Of ben je een pabostudent? Lees dan meer over opleiden in de school.

Opleiden in de school

De invalpool

SKBG werkt samen met IJsselpool voor - al dan niet tijdelijke - vervanging van docenten en onderwijsassistenten. Vanwege onze ervaring met het opleiden van beginnende docenten zijn de scholen van SKBG een goede springplank voor talentvolle, jonge leerkrachten met ambitie. 

De invalpool is een interessante mogelijkheid voor jonge en parttime docenten om bij onze scholen aan de slag te gaan. Bij SKBG helpen we hen graag verder. Lees meer over de mogelijkheden. 

Werken bij de invalpool

School Ogns Onderwijs